Menu
Your Cart

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι ιστοσελίδες syzoi.gr και donation.syzoi.gr  είναι διαδικτυακοί τόποι του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και πρόσθετες Αναπηρίες -  ΣΥΖΩΗ που εδρεύει στη Ροδοπόλεως 5 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη TK 55132.

• ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
Κάθε χρήστης που εισέρχεται, πλοηγείται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης και τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους παρόντες όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από τη χρήση της ιστοσελίδας.
Η «Συζωή» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης χωρίς προειδοποίηση, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες μέσα από τη σελίδα για οποιαδήποτε μεταβολή. Ο χρήστης θα πρέπει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ενημέρωσή του αυτή.
Τυχόν ακυρότητα κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει την ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από τη «Συζωή» των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά. Η «Συζωή» δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων όρων οφειλόμενη σε λόγους ανωτέρας βίας.
• ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η «Συζωή» προσπαθεί να παρέχει μέσω της ιστοσελίδας της ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες και επίκαιρες πληροφορίες. Παρόλο που έχει καταβληθεί προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί η ακρίβεια των πληροφοριών και η ασφαλής χρήση, η «Συζωή» και οι δικαιοπάροχοι, οι δημιουργοί, οι συντάκτες και οι συντελεστές δεν φέρουν ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις και δεν παρέχουν καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, αναφορικά με την ενημερότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των περιεχομένων της ιστοσελίδας. Η «Συζωή» δεν εγγυάται την τεχνική αρτιότητα, διαθεσιμότητα, ακεραιότητα ή ασφάλεια της ιστοσελίδας, της χρήσης της ή της πρόσβασης σε αυτήν. Οι χρήστες καλούνται και αναμένεται, με ευθύνη τους, να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας της ασφαλείας και ακεραιότητας των συστημάτων τους.
• ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, των γραφικών απεικονίσεων, του λογισμικού, των φωτογραφιών, των σχεδίων, των κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «Συζωής» και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, αποθήκευση (downloading), δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «Συζωής» ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Οι χρήστες δικαιούνται ν’ αναδημοσιεύουν στο διαδίκτυο άρθρα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις κλπ, υπό την προϋπόθεση ότι η αναδημοσίευση γίνεται για σκοπούς ενημέρωσης και ότι το περιεχόμενο που αναδημοσιεύεται συνοδεύεται απαραιτήτως από ενεργό υπερσύνδεσμο προέλευσης και αναφορά της πηγής.
Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τη «Συζωή» και τρίτα συμβεβλημένα μέρη είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματά της και των τρίτων μερών και προστατεύονται από την ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
• ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο, χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
• ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
• ΔΩΡΕΕΣ
Όλες οι δωρεές που καταβάλλονται στη «Συζωή» διατίθενται αποκλειστικά για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των προγραμμάτων που λειτουργεί καθώς και για την υλοποίηση δράσεων σύμφωνα με τους σκοπούς της.
Οι δωρεές προς την «Συζωή» είναι ανέκκλητες και δεν επιστρέφονται. Επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή κατ’ εξαίρεση και μόνο για την περίπτωση κατά την οποία ο δωρητής συμπλήρωσε εσφαλμένα το ποσό της δωρεάς. Σε αυτήν την περίπτωση, ο δωρητής θα πρέπει να υποβάλει, εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την πραγματοποίηση της δωρεάς, σχετικό αίτημα επιστροφής χρημάτων στην «Συζωή», αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση syzoi@syzoi.gr όπου θα αναγράφεται το πραγματικό ποσό της δωρεάς που θέλει να κάνει.
Η επιστροφή του υπερβάλλοντος ποσού θα γίνεται από την «Συζωή» μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της τράπεζας Alpha Bank εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος επιστροφής χρημάτων.
• ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η «Συζωή» τηρεί τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε εναρμόνιση με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679. Ενημερωθείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω της ενότητας Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Απορρήτου.
• ΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ
Η οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση του παρόντος ιστότοπου με άλλους διαδικτυακούς τόπους μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners κλπ) δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της «Συζωής» ανάληψη οιασδήποτε ευθύνης για το περιεχόμενο του διαδικτυακού αυτού τόπου, την ποιότητα και την πληρότητα των τυχόν προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρουσιάζονται σε αυτόν, την πολιτική που ακολουθείται στο διαδικτυακό αυτό τόπο σχετικά με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση πραγματοποιείται μόνο για τη διευκόλυνση των χρηστών, ενώ η χρήση των συνδέσμων αυτών θα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών και οι αντίστοιχες ιστοσελίδες υπόκεινται στους δικούς τους όρους χρήσης, για τους οποίους ουδεμία ευθύνη φέρει η «Συζωή».
Η «Συζωή» σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστότοπων και των σελίδων στους οποίους παραπέμπει ή συνδέεται με αυτούς κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η «Συζωή» δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία των χρηστών, που προκύπτει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με άλλη ιστοσελίδα μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών, που εμπεριέχονται σε κάθε παρόμοια ιστοσελίδα.
Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο και οποιαδήποτε διαφορά προκύψει θα επιλύεται μέσω διαπραγματεύσεων με καλή πίστη. Σε περίπτωση αποτυχίας επίλυσης της διαφοράς αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο syzoi@syzoi.gr